lediga tjänster

Undersköteska


Publicerad
2017-02-13
Antal platser
1
Yrke
Undersköterska,
Sista ansökningsdag
2016-03-15

Tillträde: Maj 2017 eller efter överenskommelse

Vikariat tom 20171231 med möjlighet till fastanställning

Ögon Praktiken i Trollhättan startade sin verksamhet 2009. Vi är den enda privata ögon klinik i trestad med etableringsavtal samt avtal med Hallandsregionen. Sedan 2015 är kliniken Kvalite och Miljö certifierad (ISO-9001 0ch ISO-14001).  Vi är en välutrustad klinik med de allra senaste diagnostiska hjälpmedel såsom Autorefraktor, Autovertometer, Ocular coherent tomografi, ögonbotten kamera, SLT, LTP, diabetes laser, synfält och yag-laser. Vi utför mottagningsbesök där vi behandlar de flesta ögonsjukdomar och utför både polikliniska ögonoperationer och gråstarr kirurgi. Ögon Praktiken i Trollhättan kännetecknas av patientfokus och kvalitativ vård och arbetar för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra patienter.

Vi söker nu en undersöterska som att ingå i vårt välfungerande team av kunniga och trygga medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet hos oss är varierande och innebär både sedvanliga undersköterskeuppgifter som att förbreda eller förundersöka patienter med synprövning, glasögonavläsning, assistera sjuksköterska/läkare vid olika operationer.  Efter internt utbildning kommer du även att kunna utföra tryckmätning och fotografering av ögonbotten, Det är viktigt att du vill arbeta för att uppnå en effektiv vård och omsorg utifrån en patient- och processorienterad verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en undersköterska och gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbete.  Du ska ha ett flexibelt och patientfokuserat arbetssätt. Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta med alla övriga yrkeskategorier.

ÖVRIGT

Arbetstider är dagtid alla helgfria vardagar.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar oss. Vi har kollektiv avtal.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.